Iskustva s terena

01 lip 2023
Iskustva s terena

Grad Virovitica: Provedene katastarske izmjere i usklađenje podataka donijeli snažan sinergijski učinak na razvoj grada i okolice

01.06.2023.

Provedene katastarske izmjere i obnova zemljišnih knjiga pozitivno utječu na komunalne djelatnosti na području grada Virovitice. Povećan je broj zahtjeva za uređenje zemljišnih knjiga zbog provođenja komunalnih projekata. Također su povećani dinamika i uspješnost rješavanja predmeta što je direktno utjecalo na zadovoljstvo korisnika, djelatnika i stranaka.

01 lip 2023
Iskustva s terena

Grad Zaprešić: Uređen sustav potiče gospodarski razvoj kroz ulaganja i poboljšava funkcioniranje tržišta nekretnina

01.06.2023.

Provedbom katastarske izmjere raste i zadovoljstvo građana. Građani nisu imali troškove koje bi inače imali za rješavanje imovinsko pravnih odnosa, znači trošak geodeta, trošak odvjetnika, troškove suda, trošak javnog bilježnika.

19 svi 2023
Iskustva s terena

Općina Poličnik: Uspješan pilot projekt katastarske izmjere

19.05.2023.

Nova katastarska izmjera je jedan od najvažnijih i temeljnih pozitivnih promjena na prostorima JLS-a i RH u cjelini. Ovo je pokazatelj kako zajedničkim naporima i izvrsnom suradnjom Državne geodetske uprave i općine Poličnik nova katastarska izmjera može učiniti više i stvoriti nove vrijednosti za bolje sutra.

Pronađi svoju nekretninu

Copyright © 2023 Državna geodetska uprava.